3.000 TL ve Üzeri Alışverişe 400 TL Wordpuan Hediye
Süresi Doldu Giyim >

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

05.04.2024

Bitiş Tarihi

30.04.2024


Nisan ayı boyunca FashFed'de yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 400 TL değerinde Worldpuan kazanabilirsiniz. Bu özel kampanya 5 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olup hem peşin hem de taksitli alışverişlerinizi kapsar. Kampanya fırsatlarından yararlanmak için World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlamanız gerekiyor.

 

FashFed'den Büyük Fırsat: 3.000 TL Üzeri Alışverişlere 400 TL Worldpuan Hediye!

 

World Mobil uygulamasını indirip kampanyalar bölümünden bu fırsata katılabilirsiniz. Kampanya bireysel kredi kartları ve debit kartlar ile yapılan alışverişler için geçerlidir ve her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Ek kartlar ile yapılan alışverişler de bu kampanya kapsamında puan kazandırır ancak puanlar ana karta yüklenir.

 

Kampanya süresince yapılan iade işlemleri kampanya şartlarını etkileyebilir ve bu durumda puan kazanımı olmayabilir. Kazanılan puanlar 7 Mayıs 2024 tarihine kadar hesaplara yüklenecek ve 6 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan puanlar ise 7 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.

 

Bu kampanya online alışverişlerde kullanılamayan Worldpuan kazandırır. Dolayısıyla puanlarınızı yalnızca fiziksel mağazalarda kullanabilirsiniz. Eğer bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız FashFed üzerinden yapacağınız büyük alışverişler için mükemmel bir zaman.


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala